Rianne ten Haken voor Profile Magazine

Het Nederlandse supermodel Rianna ten Haken is te zien in de nieuwste uitgave van het magazine Profile. Er is niet veel bekend over de gehele fotoshoot van het magazine. Wel kunnen wij vaststellen dat ze er prachtig uitziet in de foto’s. Ze is te zien in verschillende soorten foto’s en poses. Sommige foto’s zijn in kleur, de andere in zwart-wit. Op de ene foto poseert ze buiten en op de andere zit ze op een kruk. Veel diversiteit dus, daar houden wij wel van!

Rianne ten Haken, het 27 jarig Nederlands model is geboren in Lelystad. Ze is begonnen met modellen werk toen ze in 2001, op 15 jarige leeftijd, de Elite Model Look wedstrijd won. Twee jaar later, in 2003, liep Rianne haar eerste modeshow. Zij liep toen voor het merk Marc Jacobs, gelijk daarna werd ze meteen voor meerdere dingen geboekt. In datzelfde jaar kwam haar eerste grote cover uit. Zij werd toen gefotografeerd voor het blad de Italiaanse Vogue door Steven Meisel.

Ten Haken is van alle markten thuis. Ze heeft modeshows gelopen voor Calvin Klein, Dior, Chanel, Yves Saint Laurent, Gucci, Prada, Miu Miu, Marc Jacobs, Donna Karan, Diane von Furstenberg, Versace, Roberto Cavalli en nog veel meer. Als het gaat om make-up reclames is ze gezien voor merken als Versace, Chanel, Guerlain en Clarins.

No more articles