Review: Libresse Multistyle

Zoals wij laatst al hadden verteld heeft Libresse onlangs een nieuw inlegkruisje gelanceerd: de Libresse Multistyle. Deze zijn namelijk anders dan andere inlegkruisjes. Ze zijn er namelijk voor elke type ondergoed. Wij van de redactie vinden het persoonlijk heel vervelend om steeds andere soorten inlegkruisjes te kopen voor ieder soort ondergoed dat we hebben. Maar Libresse is nu met een fantastisch nieuw product gekomen. Nooit meer problemen met het vinden van passende inlegkruisjes met de nieuwe Libresse Multistyle inlegkruisjes.

Wij hebben de inlegkruisjes al kunnen testen voor jullie. Als we eerlijk zijn: ze zijn super! Deze inlegkruisjes voelen heel prettig, niet alsof je een pak luiers tussen je benen hebt, je merkt namelijk niet dat je ze gebruikt! Onze redactie bestaat vooral uit meiden. Wij dragen allemaal verschillend ondergoed. Nadat ik met een paar meiden van de redactie heb gepraat over hun ervaringen, zijn we erover uit dat de Multistyle inlegkruisjes echt perfect passen in wat voor ondergoed dan ook. De inlegkruisjes hebben namelijk flexibele zijkanten, zodat je de inlegkruisjes kan aanpassen aan het ondergoed dat jij draagt. Wij vinden allemaal dat de zijkanten goed blijven plakken en niet snel los raken van het ondergoed.

Toen wij de inlegkruisjes aan het testen waren kwamen wij erachter dat de inlegkruisjes goed op hun plek blijven zitten. Bij veel inlegkruisjes verschuift het af en toe nog door de dag heen. Het is dan ook ontzettend handig dat de zijkanten opgevouwen kunnen worden.

Daarnaast bleek dat de Multistyle inlegkruisjes niet vies gaan ruiken door de dag heen. Dit vinden wij ontzettend belangrijk. Aangezien de zomer er weer aankomt, wordt het ook weer tijd voor korte rokjes. We willen natuurlijk wel erg zeker zijn en dat kan zeker met deze inlegkruisjes.

De Libresse Multistyle inlegkruisjes zijn erg licht en apart verpakt. Zo kan je ze onopvallend meenemen in je tas, zonder je zorgen te maken over dat anderen het zien. Daarnaast blijven alle inlegkruisjes die je meeneemt schoon en fris. Ook hoef je je geen zorgen te maken over deze lichte inlegkruisjes. Ze absorberen namelijk net zoveel als de normale inlegkruisjes van Libresse. Je kan de inlegkruisjes dus op lichte dagen van je menstruatie dragen, of tussen je periodes door echt, super handig!

Omdat wij zo enthousiast zijn over deze inlegkruisjes, mogen wij 20 pakketten van Libresse weggeven. Een leuke actie dus. Plaats hieronder een reactie over dat je mee doet. Als je een pakket gewonnen hebt, dan hoor je dat direct van ons.

Wil jij zelf deze Multistyle inlegkruisjes proberen? Vraag dan nu een proefpakketje aan op www.libressemultistyle.nl

 

No more articles