Resort 2015 Prada campagne

De Resort Prada campagne van 2015 is gister uitgekomen. De foto’s zijn allemaal in het zwart-wit. De fotograaf die de foto’s heeft geschoten was Steven Meisel. De drie modellen die te zien zijn in de foto’s zijn Adrienne Juliger, Ine Neefs en Moya Mardy. De fotoshoot vond plaats in Alder Manor in New York. De outfits van de modellen zijn allemaal gemaakt van denim. Het haar en make-up lijkt geïnspireerd te zijn door de Prada Spring/Summer 2015 modeshow eerder.

Prada is één van de bekendste merken sinds ze zijn begonnen in 1913. De stijl van Prada staat bekend om zijn simpelheid, netjes, maar toch chique en edgy. De originele ontwerpen van Prada, Mario Prada, is in het begin begonnen met het ontwerpen van tassen, schoenen en koffers. Op dit moment is Prada is een belangrijk merk binnen de Luxottica Group. Deze groep bevat ook andere bekende merken zoals Miu Miu, Chanel, Burberry, Versace en meer.

Ik weet niet wat jullie vinden van deze foto’s, maar wij krijgen een beetje een eng gevoel bij de foto’s. De manier waarop ze staan en de dode blik in hun ogen doen het niet echt voor ons. Gelukkig gaat het hier om de kleding en niet de modellen.

No more articles