Report: opening Pull&Bear Amsterdam

Fashioninsider was afgelopen donderdagavond aanwezig bij de opening van de nieuwe vestiging van Pull&Bear in Amsterdam. Dit is de eerste Pull&Bear vestiging in Amsterdam en de zesde winkel in Nederland. Andere filialen van Pull&Bear zitten in Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Tilburg.

De vestiging in Amsterdam zit op de Kalverstraat precies naast de gloednieuwe Forever21. De winkel beslaat maar liefst 1600 vierkante meter aan shopplezier! Officieel ging de winkel vrijdag pas open, maar wij mochten donderdagavond bij de pre-opening zijn. Om 18:00 begon het feest en het weer zat helaas niet mee, het regende pijpenstelen.

De rij was al erg lang, maar dat mocht de pret niet drukken. Bij binnenkomst viel ons gelijk de enorme ruimte op met veel licht en entourages. De muziek werd gedraaid door niemand minder dan Dio samen met zijn partner in crime Géza Weisz. Wat ook niet vervelend was waren de Pull&Bear jongens die hapjes en drankjes uitdeelde. Met een Mojito in je linkerhand en een fruithapje in je rechterhand liep je de gehele winkel door.

Niet alleen de vrouwen kunnen hier hun shopping hart ophalen, maar op de tweede verdieping kunnen de mannen ook hun slag slaan. Een leuk detail was de open Volkswagen bus die als schoenenetalage diende voor de mannenschoenencollectie. We were loving it! Wil jij dit nou ook allemaal meemaken? Ga dan snel naar de Kalverstraat nummer 13!

 

 

 

No more articles