Report: bezoekje aan de Forever21 in Amsterdam

Onze redactie nam een bezoekje aan het nieuwe filiaal van Forever21 in hartje Amsterdam. De ideale winkel voor meiden die zich echt voor eeuwig  21 willen voelen. De winkel is gevestigd in de Rockin Plaza en is zowel te bereiken vanaf de kalverstraat als vanaf de Rockin. De winkel beslaat maar liefst 4500 vierkante meter en het is de 4500 vierkante meter meer dan waard!

Elke etage heeft zo zijn eigen items. Zo heb je in de winkel een lingerie hoekje, een accessoires afdeling en een met bikini’s gevulde muur. Er is genoeg keuze in de winkel en dus voor iedere fashionista wel wat wils. Vooral het accessoires hoekje is erg leuk en strak ingericht. Hier kunnen de sieradenjunkies zeker hun hart ophalen. Bij binnenkomst aan de kant van de Rockin straat valt vooral de ruimte op. De plafonds zijn zeer hoog en de muren staan dan ook van top tot teen vol met kleding. Een haak om je kleding van de muren af te halen is dan ook zeker zeer handig!

Ondanks de 4500 vierkant meter aan shopping plezier was het nog steeds erg druk op de dinsdagmiddag. Wij van de redactie denken dat die drukte nog wel even aanhoudt, maar laat dat je Forever21 ontgroening niet tegen houden! Elke fashionista met een hart voor de laatste trends en musthaves moet hier geweest zijn!

  

No more articles