Reese Witherspoon voor Vogue US

Reese Witherspoon, de actrice die we allemaal kennen van Legally Blonde, is te zien op de nieuwe cover van Vogue US. Ook geeft ze een uitgebreid interview in de uitgave zelf.

‘Reese on female leads’, dat is de titel van het interview in de nieuwe uitgave van Vogue US. Na meerdere onsuccesvolle films is ze nu begonnen aan een nieuwe film die ‘Wild’ heet. Ze speelt er niet alleen in, maar is zelf ook een van de producers. Ze is binnenkort ook te zien in andere films onder andere The Good Lie, Inherent Vice, en Don’t Mess With Texas, en ze is een van de producers van de nieuwe film Gone Girl. Ze vertelt ook hoe ze nu als producer zelf sterke vrouwelijke rollen ontwikkelt. It’s not that the roles dried up,” zegt Reese. “They just weren’t as dynamic or as interesting as anything I felt I could do…When people underestimate me, it’s actually a comfortable place for me.”

Reese is tijdens haar fotoshoot te zien in een western-style. De fotograaf van deze shoot is Mikael Jansson en ze is gestyled door mode editor Tonne Goodman. Op de cover is ze te zien in een mooie rode jurk. Haar blonde haren in losse krullen en het lijkt bijna alsof ze totaal geen make-up op heeft.

De uitgave van Vogue US is van oktober en ligt dus al in de Amerikaanse winkels. Voor het volledige interview kan je een kijkje nemen op de site van Vogue.

No more articles