Reclamefolder app geheel vernieuwd

Voor iedereen die van reclamefolders lezen houdt is er goed nieuws! De handige Reclamefolder app is geheel vernieuwd. In deze app staan alle reclamefolders van alle winkels, overzichtelijk in twaalf categorieën ingedeeld. Van supermarkten, kleding- & schoenenwinkels tot speelgoedwinkels.

Met deze update is de app nog sneller geworden. Je kunt nog gemakkelijker door folders bladeren, direct winkelinformatie bekijken of vanuit de folder naar de webshop van die winkel gaan. Zo eenvoudig alle voordeeltjes direct online shoppen is geweldig voor koopjesjagers.

Zie je een aanbieding die je met iemand wilt delen? Geen probleem! Met één vinger ‘knip’ je de aanbieding uit en plak je ‘m op je prikbord. Je kunt deze dan gemakkelijk delen via social media, WhatsApp of e-mail. Je prikbord is ook gelijk je boodschappenlijstje.

Iedereen heeft favoriete winkels. Wanneer je een folder markeert als favoriet, zie je alle folders van je favoriete winkels in één overzicht. Wil je alleen de aanbiedingen zien van winkels in jouw buurt? Stel dan jouw locatie in. Je ziet dan alleen de winkels in de buurt van de plek waar jij bent; thuis op de bank of daar waar je gezellig aan het winkelen bent.

Download de Reclamefolder app gratis op jouw smartphone of tablet. Kijk voor meer informatie op www.reclamefolder.nl/app

Veel shopplezier!

No more articles