Pumps studs

Studs, je kan er gewoonweg niet meer omheen. Het is je dan ook vast al wel opgevallen dat de winkels er vol mee liggen. Waar je ook kijkt, studs heb je overal! Zowel onder de tassen als onder de kleding als onder de schoenen zijn ze niet meer weg te denken uit het mode beeld van dit moment. Ze zijn de laatste tijd in razend tempo in populariteit gestegen en worden nog steeds populairder. Twijfel dus niet en ga voor een paar pumps met studs!

Pas je pumps wel van te voren. Haal ze dan ook niet van internet, of zoek van te voren goed na hoe het retourneren in zijn werk gaat. Het zou zonde zijn wanneer jij een paar dure pumps aanschaft en ze vervolgens niet goed blijken te zitten en jij ze niet meer kan terugbrengen of ruilen. Verstandiger is dan ook om ze in de winkel zelf even te passen. Vraag de winkelier hier even naar.

Ook belangrijk is om de winkelier te vragen naar hoe jij je pumps moet behandelen. Vaak heeft elk materiaal zijn eigen behandel spulletjes en het zou erg zonde zijn wanneer jij jou nieuwe schoenen verpest door er bijvoorbeeld iets verkeerds op te smeren.

Draag deze pumps naar een wild feestje! De pumps geven jou look een echte boost. Ze zijn lekker hoog waardoor jou benen goed naar voren komen. Ook is de kleur vrij neutraal waardoor je de pumps gemakkelijk kan combineren met andere kleuren kleding. Draag ze onder een sexy jurkje en jij weet vrijwel zeker dat je aan aandacht niet tekort zal komen!

Ook pumps met studs heb je in allerlei verschillende soorten kleuren en maten. Denk goed na over deze aspecten voor je gaat winkelen, anders loop je risico uiteindelijk met niks thuis te komen omdat je eigenlijk nog niet zo goed weet waar je naar zoekt.

Erg sexy zijn deze pumps zeker.

Een echte must have.

weheartit.com

No more articles