Pumps sleehak

Wil jij heel erg graag op hoge hakken lopen, maar ben jij hier een heuse ramp in? Kom jij geen meter vooruit op die hoge hakken en zorgt dit elke keer weer voor een hoop frustraties wanneer je andere mensen er op weg ziet lopen? Geen paniek! Ik heb voor jou dé oplossing. Ga voor een paar sleehakken en je zal zien dat jou problemen vrijwel voorbij zijn.

Sleehakken hebben zoals de naam ook al zegt een grote sleehak, waardoor jou voet veel meer grip heeft aan de schoen zelf en je dus veel minder op de schoen wiebelt. Hierdoor gaat het lopen op de pumps een stuk gemakkelijk en kan je er zelfs lekker op dansen! Daarnaast staan sleehakken over het algemeen altijd erg zomers waardoor je ze ook leuk kan combineren met een fleurig zomerjurkje voor een dagje strand. Kortom, sleehakken zijn een echte must have! Maar voor wat voor soort sleehakken ga je nou?

Ik zou jou in ieder geval willen aanraden te gaan voor sleehakken met een leuk kleurtje of printje. Dit is namelijk erg in de mode momenteel en ziet er direct een stuk vrolijker uit dan effen donkere sleehakken. Kleurtjes mogen weer volop gedragen worden en daar moet jij dan ook zeker gebruik van maken. Maar ook een schattig printje doet het altijd erg goed.

Deze sleehakken vallen door het felle kleurtje lekker op. Met deze schoenen aan de voeten weet jij zeker dat er een hoop blikken jou kant op zullen gaan en je niet ongezien zal blijven. Je moet voor deze hakken dan ook een persoon zijn die sterk in haar schoenen staat en het leuk vind veel aandacht te krijgen.

Hetzelfde verhaal geldt voor deze sleehakken. Opvallend en erg vrolijk. Met deze hakken ben jij zeker het zonnetje in huis!

Met een mooi zomers kleurtje als deze hakken kom jij zeker weten deze zomer fashionable door. Erg elegant!

Deze hakken zijn een van mijn persoonlijke favorieten. Ik zou ze zeker aanraden.

weheartit.com

 

No more articles