Pumps met strikje

Pumps met strikjes zijn helemaal in de mode op dit moment! Ben jij dus nog op zoek naar een nieuw paar pumps, maar weet jij niet zo goed voor wat voor soort pumps je moet gaan of twijfel je nog heel erg tussen bepaalde pumps? Ga dan voor pumps met een strikje erop en jij weet zeker dat je er volgens de laatste trends bij loopt! Ik zou je de pumps zeker willen aanraden. Je kan ze gemakkelijk via internet bestellen, handig en erg snel!

Pas wel altijd op voor neppe web shops. Lees dan ook altijd goed de recensies van een web shop door. Het is zonde wanneer jij veel geld over maakt, maar jou schoenen nooit ontvangt. Om dat te voorkomen kan je natuurlijk je pumps ook gewoon in een schoenen winkel kopen. Het enige nadeel hieraan is wel dat het aanbod vaak een stuk minder groot is. Aan de andere kant kan je wel direct de pumps passen en kan je beter de kleur bepalen.

Deze pumps hebben niet alleen een strikje, ze hebben ook nog eens een heel fleurig leuk blokjes patroon! Dat maakt deze schoenen erg uniek en laat ze lekker opvallen. Deze pumps staan erg zomers en staan dan ook het leukste in combinatie met een fleurig jurkje. Ga dan wel voor een jurkje zonder print. Anders komt de print van de pumps minder goed naar voren en dat zou zonde zijn.

Van deze pumps ben ik zelf een hele grote fan. De hout kleur staat enorm leuk bij de lichte roze kleur van de stof zelf. De pumps zien er erg zomers uit en staan erg sexy. Je kan ze ook goed dragen naar een feestje. De hak is wel vrij hoog. Probeer de pumps dan ook eerst even uit voordat je ze koopt. Het zou zonde zijn als blijkt dat je er niet op kan lopen.

Het strikje geeft de pumps een echte boost!

Schattig en erg vrouwelijk.

Deze pumps moet jij gewoon in je kast hebben liggen!

weheartit.com

No more articles