Pumps met strik

Pumps worden vaak met zijn allen over een kant geschoren. Er zijn veel vooroordelen over pumps bekend en pumps zouden allemaal maar hetzelfde zijn. Maar dat is alles behalve waar! Pumps kunnen namelijk allemaal verschillende karakters hebben. Zo heb je schattige pumps, maar bestaan er ook hele stoere pumps. Je kan gaan voor sexy hoge naaldhakken, maar ook voor een leuke houten blokhak. Allemaal keuzes die jij zelf van te voren moet maken. Wil jij graag schattige pumps? Ga dan voor pumps met een strikje! Erg populair en erg leuk.

Kan je deze pumps niet in de winkels vinden? Vraag dan of een winkelier even of ze ze nog achter hebben liggen of laat je doorverwijzen naar de web shop. Online is het aanbod namelijk vaak groter dan in de winkels zelf waardoor je soms alsnog kans hebt de pumps in huis te halen. Wel heb je dan vaak te maken met verzendkosten en kan je de pumps niet direct zien en wachten, maar moet je wachten tot ze zijn bezorgd.

Deze pumps zijn uitermate geschikt voor een gelegenheid als een gala, maar kunnen natuurlijk naar nog veel meer bijzondere gelegenheden worden gedragen. De pumps staan schattig maar chique tegelijkertijd en dat is een combinatie die erg goed werkt.

Je kan natuurlijk ook gaan voor een verrassend kleurtje zoals deze mooie blauwe pumps. Het strikje maakt deze hakken helemaal af. Combineer de pumps met een rood jurkje. De combinatie rood blauw is namelijk erg in opkomst en staat verrassend leuk!

Ook deze pumps zou ik je zeker willen aanraden. Het is een erg origineel kleurtje wat lekker zomers staat. Combineer deze kleur met wit voor het beste resultaat. Zo komen de pumps het beste tot hun recht en vallen jou nieuwe schoenen mooi op.

Of ga voor zwart. Het voordeel aan zwart is dat het makkelijk te combineren is en ook nog eens erg chique staat.

Of ga voor echte glamour high heels.

weheartit.com

 

No more articles