Pumps met steentjes

Een nieuw paar pumps nodig? Ga dit seizoen dan voor een paar pumps met steentjes! Steentjes zijn de perfecte toevoeging op een paar pumps die de hakken een originele en verrassende uitstraling kunnen geven zonder dat het direct heel veel duurder hoeft te zijn. Je kan dan ook hele goedkope pumps met steentjes krijgen.

Ga voor studs! Het is je vast al wel opgevallen dat studs erg in de mode zijn. Je ziet ze werkelijk overal om je heen. Ze zijn niet meer weg te denken uit de kleding wereld van dit moment, maar ook onder de tassen, accessoires en schoenen doen de studs het erg goed. Wil jij er zeker van zijn dat jou pumps volgens de laatste mode trends zijn? Ga dan dus ook voor pumps met studs!

Deze pumps hebben een dichte schoen waardoor het lopen een stuk makkelijker gaat dan wanneer de schoen open is. Door een dichte schoen heeft je voet namelijk veel meer grip en steun aan de schoen zelf. Dat kan erg handig zijn wanneer jij het lastig vind om op hoge hakken te lopen.

De studs geven deze hak een echte boost. Het zijn vrij subtiele en kleine studs waardoor deze hakken ook voor nette gelegenheden kunnen worden gebruikt. Ze zijn bijvoorbeeld perfect om te dragen onder een gala jurkje, maar ook onder een kort rokje naar een leuk feestje. Met deze gouden hakken zal jij zowel letterlijk als figuurlijk stralen!

Deze hakken hebben alweer iets grotere studs op de neus. Dit is wel erg smaakgevoelig. Denk hier dan ook goed van te voren over na. Het is zonde wanneer jij veel geld uitgeeft en de schoenen uiteindelijk niet gedragen worden. Dat moet je natuurlijk zien te voorkomen.

Ben jij wel te porren voor een fel kleurtje? Ga dan voor deze hippe pumps! De pumps zijn fel roze en met deze pumps aan zal jij dan ook geen aandacht te kort komen.

Een echte aanrader!

weheartit.com

No more articles