Pumps met enkelband

Pumps zijn een echte must have voor elke vrouw die er graag elegant en vrouwelijk bij wilt lopen. Ook bieden pumps een echte uitkomst voor de vrouw die onzeker is over haar lichaam. Door het dragen van pumps lijk jij namelijk een stuk langer en lijken jou benen ook een stuk langer, welke vrouw wil dat nou niet?

Het enige probleem waar een hoop vrouwen tegenaan lopen bijĀ  pumps is dat ze eerst pumps kopen en er vervolgens achter komen dat ze er eigenlijk helemaal niet op kunnen lopen. Dat is dan een grote teleurstelling en erg zonde van het geld. Herken jij jezelf in dit probleem? Dan ben jij hier op de goede plek.

De beste oplossing voor dit probleem is om hakken te vinden die jou goed zitten en jou voet meer steun geven. Je kan dan gaan voor sleehakken, maar dat staat wel een stuk minder elegant dan naaldhakken. Wat ook verstandig is, is om te gaan voor pumps met enkelbandjes. Zo heeft je voet meer steun aan de schoen zelf en zie jij er toch fashionable uit.

Zelf ben ik een grote fan van deze hoge blauwe hakken. Door de kleur vallen deze hakken lekker op en weet jij zeker dat jou nieuwe hakken niet ongezien zullen blijven. Het enkelbandje geeft jou voet wat meer steun. De hakken zijn uitermate geschikt voor gelegenheden als gala’s en feestjes. Een strak jurkje erboven en jij ziet er fantastisch uit!

Ben jij niet zo’n fan van felle kleurtjes? Ga dan voor een neutrale kleur zoals zwart. Het voordeel hieraan is dat zwart heel makkelijk te combineren is met andere kleuren.

Ook leuk zijn deze pumps in een fel flour kleurtje. Deze hakken vallen wel heel erg op. Je moet het dus niet erg vinden een hoop blikken te trekken. De hakken zijn ook uitermate geschikt voor een thema feestje.

Of ga voor deze mooie hoge gouden hakken! Met deze hakken straal jij zowel figuurlijk als letterlijk!

weheartit.com

No more articles