Pumps met bloem

Niet is zo leuk als een paar mooie nieuwe pumps in jou kledingkast. Maar waar haal jij deze pumps nou vandaan? Dat is iets waar veel vrouwen moeite mee hebben, het vinden van het geschikte paar pumps. Ik ga jou daarom daarbij proberen te helpen om samen een mooi paar te vinden.

Allereerst zou ik je willen aanraden een keertje te gaan voor iets anders dan normaal. Draag je normaal veel felle kleurtjes? Ga dan een keer voor een neutrale kleur pumps. Ben jij juist absoluut niet van de felle kleurtjes? Ga dan een keer voor een fel kleurtje! Hierdoor verleg jij je eigen grenzen en je zult vanzelf merken dat jij je dan ook een stuk beter en zelfverzekerder gaat voelen.

Ook leuk is om te variƫren in het model van je pump of het soort pump. Zo zijn pumps met bloemen helemaal in de mode op dit moment. Je ziet ze overal in de winkels liggen en dat is ook niet zo raar. De pumps staan namelijk erg zomers en erg vrouwelijk en vrolijk! Ik zou je de pumps dan ook zeker willen aanraden wanneer jij nog op zoek bent naar echte zomer pumps.

Deze pumps zijn dan wel weer een beetje het andere uiterste Ze zijn met name erg geschikt voor gelegenheden als thema feestjes. Het zijn meer pumps voor in de verkleedkist dan voor het alledaagse gebruik. Wel zijn ze erg mooi en staan ze ook erg chique.

Deze pumps zijn super zomers en de bloem op de zijkant geeft deze pumps een echte boost! Ook het kleurtje is erg mooi. Blauw staat verfrissend en lekker zomers. De pumps zitten erg lekker door alle bandjes.Hierdoor heeft je voet veel meer steun en grip aan de schoen zelf en krijg jij minder snel last van je voeten. Ook trekt de kleur lekker veel aandacht.

Een bloemenprintje doet het altijd goed.

Deze pumps zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld een bruiloft of een gala.

weheartit.com

 

No more articles