Pumps lak

Dit seizoen zijn de pumps in het lak helemaal trending. Zoek jij dus nog een nieuw paar schoenen ga dan voor mooie lak pumps! Maar dan nog blijft er wel een erg grote keuze aan lak pumps over. Sommige mensen vinden het heel lastig keuzes te maken en kunnen dan ook wel uren blijven twijfelen over bepaalde modellen hakken. Ben jij zo’n persoon? En zou je wel wat hulp kunnen gebruiken bij het maken van een weloverwogen keuze als het om lak pumps gaat? Dan ben jij hier op de goede plek. Ik ga jou proberen verder te helpen.

Allereerst zou ik je willen aanraden dit seizoen te gaan voor pumps in een fel kleurtje. Je moet dan wel een vrouw zijn die sterk in haar schoenen staat. Met hoge hakken val je altijd al iets meer op dan de gemiddelde andere persoon op sneakers, maar wanneer jij dan ook nog gaat voor een felle opvallende kleur weet jij zeker dat je een hoop blikken zal trekken. Vind jij het wel leuk om in het middelpunt te staan? Ga dan in ieder geval voor kleur. Kleuren mogen namelijk weer volop gedragen worden! De nieuwe collecties liggen dan ook vol met schoenen en kleding in felle kleurtjes. Ga voor zo fel mogelijk.

Onder het motto ‘zo fel mogelijk’ passen de pumps in bovenstaande afbeelding erg goed. De kleur van deze pumps is super vet en staat ook nog eens erg zomers. Een kort broekje erboven en jij bent helemaal klaar voor deze zomer!

Ook deze hakken in fluor kleur zijn super vet! Leuk om te dragen naar een thema feestje met als thema fluor. Zeker weten dat jij de show steelt!

Deze rode pumps staan heel erg sexy! Rood is dan ook de kleur als het gaat om gekleurde hoge hakken. Draag ze naar een wild feestje in combinatie met een fel rode lippenstift.

Een echte must have!

Met deze mooie pumps zit jij zeker gebakken!

weheartit.com

 

 

No more articles