Pumps kobaltblauw

Helemaal trending dit seizoen is de kleur kobalt blauw. Deze kleur zie je nu weer veel meer in de winkels liggen, en dat is niet voor niets. De kleur is in korte tijd aanzienlijk in populariteit gestegen. Dit mede te danken aan alle mode reclame zoals mode shows en tijdschriften waar de kleur veel te zien is. Kobalt blauw is een bepaalde tint blauw. Een naar mijn mening prachtige kleur die erg elegant en erg verzorgd staat.

Ook is de kleur makkelijk te combineren met vrolijke kleurtjes. Handig! Want dit seizoen komen de kleurtjes weer helemaal in de mode. Stop al die zwarte grijze en witte kleding dus maar ver achter in de kast weg en ga voor iets nieuws!

Deze pumps zijn erg hoog en daarom dus niet voor iedereen weggelegd. Je moet voor deze pumps goed op hakken kunnen lopen en hier al vaker mee hebben geoefend. Anders kan je beter voor een wat lager model gaan. Op hoge hakken lopen lijkt namelijk altijd erg simpel, maar is het niet. Het kan best wel lastig zijn en het zou daarom zonde zijn wanneer jij dure nieuwe pumps koopt en er vervolgens achter komt dat je er niet op vooruit komt. Zonde!

Deze pumps zijn super vet! De hak heeft een roze accent. Dit maakt deze hakken echt uniek, want zo’n exemplaar vind je niet zo snel. De hakken zijn dus erg origineel en staan prachtig! Leuk om te dragen wanneer jij naar een wild feestje gaat. Met deze hakken steel jij dan zeker de show!

Wanneer jij deze hakken draagt weet jij zeker dat je lekker zal opvallen en in het middelpunt van de aandacht zal komen te staan. Dit moet wel iets zijn waar jij van houd. Denk hier dan ook van te voren goed over na voordat jij die dure nieuwe pumps aanschaft. Anders is het zonde.

Deze hakken hebben een extra bandje waardoor jij er zo op weg loopt!

Hebben!

weheartit.com

No more articles