Pumps ivoor

Nieuwe pumps nodig? Ga voor ivoren pumps! Dat is namelijk helemaal in de mode op dit moment. Wanneer jij dus niet zo goed weet voor wat voor soort pumps je moet gaan zou ik je zeker willen aanraden de mode trends te volgen. Zo weet jij in ieder geval zeker dat je er volgens de laatste trends bijloopt. Welke vrouw wil dat nou niet?

Ivoren pumps staan erg chique en erg elegant. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor gelegenheden als bijvoorbeeld gala’s of bruiloften. Dat zijn plekken waar je de ivoren pumps veel gedragen ziet worden, maar natuurlijk kunnen ze ook op andere momenten gedragen worden.

Deze hakken hebben een hele mooie kleur. De kleur zit tussen goud en beige in. De kleur springt niet zo heel erg in het oog, maar blijft ook niet ongezien. De kleur zoekt dan ook een mooie midden weg. Handig wanneer jij niet teveel de aandacht op je wilt trekken maar wel wilt dat jou schoenen gezien worden.

Deze hakken zijn heel erg geschikt voor een bruiloft. De hak is iets lager dan de gemiddelde hoge pump. Hierdoor lopen de pumps wel een stuk makkelijker. Zo kan je er tenminste ook nog een tijdje op lopen en lekker op dansen zonder direct thuis te komen met allemaal blaren op je voeten. Houd hier altijd rekening mee bij het kopen van een paar nieuwe hakken!

Wauw! Deze pumps zijn echt super mooi! De bloem geeft de hakken een elegante vrouwelijke uitstraling. Ook stralen de hakken hierdoor iets liefs uit. De hakken zijn uitermate geschikt voor een gelegenheid waarbij jij van plan bent de show te stelen met je looks. Deze hakken zijn een waar succes!

Ook deze hakken vind ik persoonlijk erg mooi. Ze zijn gemaakt voor een bruiloft, maar kunnen ook prima naar andere nette gelegenheden worden gedragen.

Of ga voor deze hakken. Deze pumps zijn werkelijk een echte must have! Hebben dus!

weheartit.com

 

 

No more articles