Pumps hoge hakken

Pumps, een vrouw kan nou eenmaal niet zonder. Pumps zijn alles waar een vrouw voor staat. Elegantie en sierlijkheid staan hierbij voorop. Kan jij wel een nieuw paar pumps gebruiken? Dan ben jij hier op de goede plek beland. Ik ga je een aantal tips geven bij het vinden van de perfecte nieuwe pumps.

Allereerst is het handig om van te voren alvast goed na te denken over wat voor soort pumps het beste bij jou pakken. Ben jij een rustige vrouw die liever niet teveel opvalt? Ga dan voor pumps in een neutrale kleur en met een niet al te hoge hak? Vind jij het daarentegen juist heel erg leuk om midden in de aandacht te staan? En ben jij niet bang een hoop blikken te trekken? Ga dan voor pumps met een hoge hak en in een fel kleurtje! Ga niet in de winkel nadenken over een kleur. Doe dit alvast thuis. Dat bespaart je namelijk een hoop tijd en frustraties in de winkels zelf.

Deze pumps hebben een hele hoge hak, maar zijn neutraal gekleurd. Dit maakt de pumps uitermate geschikt voor nette gelegenheden zoals gala’s. Erg handig aan de kleur zwart is dat de kleur gemakkelijk te combineren is. Je hebt vrij weinig kans dat de kleur van je pumps met je kleding gaat vloeken. Wel zo prettig!

Je kan natuurlijk ook gaan voor een lekkere felle kleur zoals deze. Met deze kleur pumps weet jij in elk geval dat je pumps niet ongezien zullen blijven! Je moet dan ook niet bang zijn veel blikken te trekken.

Kleuren komen weer helemaal in de mode! Het mag eindelijk weer en dan moeten wij er natuurlijk ook volop van profiteren. Ga voor lekker fel! Combineer de fel gekleurde hakken met een lekker kort broekje. Zo kunnen jou benen ook lekker bij bruinen en krijg je het niet snel te warm.

Wauw deze hakken zijn echt fantastisch!

Leuk voor onder een vrolijk jurkje, maar ook perfect voor onder een kort rokje!

weheartit.com

 

No more articles