Pumps gala

Heb jij toevallig binnenkort een gala? En kamp jij met een probleem waar een heleboel vrouwen mee kampen, namelijk dat je niet zo goed weet wat voor schoenen je moet dragen? Dan ben jij hier op de goede plek! Ik ga jou helpen bij het uitzoeken van een paar mooie nieuwe gala pumps.

Allereerst is een gala natuurlijk een hele chique gelegenheid. Het is dan ook belangrijk dat jou pumps er erg chique en elegant uitzien. Daarnaast wil jij tijdens een gala in je mooie jurk natuurlijk lekker opvallen. Ga daarom voor hakken met een opvallend kleurtje. Zo trek jij veel meer blikken dan wanneer je neutrale hakken aan trekt. Let natuurlijk wel altijd goed op de kleur van je kleding. Het zou zonde zijn wanneer jij een hele mooie nieuwe gala jurk koopt en deze vloekt met de kleur van je schoenen. Wees hier alert op!

Ga voor een lekker hoge hak. Kijk wel altijd goed van te voren of je wel op de hakken kan lopen, Tijdens een gala wil jij waarschijnlijk ook lekker kunnen dansen en dan is het vervelend wanneer dat niet kan vanwege je schoenen. Ook moet je goed kijken naar de maat. Te kleine hakken zorgt voor een hoop problemen, maar te groot kan ook erg vervelend zijn! Let hier dus goed op.

Ga voor een lekker fel kleurtje zoals deze mooi rode hakken. Combineer de hakken onder een strak gala jurkje. De hakken geven jou look een echte boost en maken het plaatje helemaal compleet!

Ook deze hakken zijn erg leuk. Ze staan niet alleen erg mooi, maar ze zitten ook nog eens heel erg lekker. Je voet heeft namelijk veel meer steun aan de schoen zelf door alle bandjes. Hierdoor zitten de hakken bijna hetzelfde als een dichte hoge hak.

Je kan natuurlijk ook gaan voor hakken met studs! Studs zijn helemaal trending en staan erg modieus. Zeker een succes.

Erg mooi en elegant!

weheartit.com

No more articles