Pump zilver

Binnenkort een feestje, maar ben jij een beetje uitgekeken op je oude vertrouwde hakken? Ga dan een keer voor iets nieuws! Ga voor zilveren pumps! De kleur zilver is een kleur die van zichzelf altijd al erg feestelijk staat. De kleur staat erg glamour en glittert meestal ook waardoor jij zeker niet ongezien blijft!

Ga voor zo hoog mogelijke hakken, want hoe hoger hoe langer en dunner jou benen lijken. En welke vrouw wil dat nou niet? Vraag wel altijd eerst even de winkelier of jij even een stukje op de hakken mag lopen voor je ze koopt. Het is zonde wanneer jij er bij thuiskomt achter komt dat je eigenlijk helemaal niet op de hakken kan lopen. Dat moet je zien te voorkomen.

Daarnaast wil ik je ook aanraden eens een kijkje via internet te nemen. De meeste mensen duiken altijd direct de winkels in. Daar is het natuurlijk helemaal niks mis mee, maar daar heb je wel een veel kleiner aanbod, waardoor je minder specifiek en gericht kan zoeken. Ook gaat zoeken online natuurlijk een stuk sneller dan zoeken in de winkels. Laat staan als het ook nog eens opruiming is en de winkels uitpuilen met mensen.

Draag deze hakken onder een strak gala jurkje en jij bent helemaal klaar voor dat feest! De enkelbandjes geven jou voet wat meer steun waardoor de schoenen gemakkelijker lopen dan de gemiddelde open pump.

Met deze hakken aan mag jij zeker gezien worden. Ga voor een chique klein avondtasje in de kleur zwart glans en een kort strak rood jurkje. Op die manier weet jij zeker dat je een hoop blikken zal trekken!

Wauw! Deze hakken zijn een echte must have voor elke vrouw die er graag fashionable uit wilt zien. En welke vrouw wil dat nou niet? Een mooie lippenstift op en kom maar op met dat feest!

Deze hakken zou ik jou zeker willen aanraden. Ze staan heel erg elegant en vrouwelijk.

weheartit.com

 

No more articles