Pump turquoise

Op zoek naar een paar leuke nieuwe pumps om te dragen naar dat feest van binnenkort? Of heb je toevallig straks een date en zit je te stressen over je schoenen? Ga dan voor pumps! Wanneer jij pumps draagt lijken jou benen slanker waardoor je figuur beter tot zijn recht komt. Hierdoor staat je kleding ook direct een stuk beter. Het enige nadeel aan pumps is dat ze er zijn in een heleboel verschillende kleuren. Voor welke kleur ga jij?

Als je zelf nog geen idee hebt zou ik je willen aanraden te gaan voor pumps in de kleur turquoise. Dit is een echte zomerse kleur en deze kleur is de laatste tijd erg in populariteit gestegen. Ik zou je de kleur dan ook zeker willen aanraden. De kleur is ook vrij licht waardoor hij erg vrolijk staat. Je moet alleen wel goed uitkijken bij het combineren van deze kleur. Combineer turquoise nooit, maar dan ook echt nooit, met andere tinten turquoise of groen en blauw. De kans dat dit bij elkaar gaat vloeken is nogal groot.

Ga voor studs op je pumps! Het is je vast al wel opgevallen dat studs weer helemaal trending zijn. Zo ook onder de pumps waar je ze regelmatig tegenkomt. Ze geven jou hoge hakken een echte boost en laten ze stralen. Leuk om te dragen naar een feestje waar jij de show wilt stelen!

Of ga voor pumps met een mooi strikje! Strikjes worden veel gebruik bij zowel pumps als andere schoenen. Dit omdat het de schoen iets schattigs en liefs geeft. Een goede combinatie met de sexy uitstraling van een high heel!

Wil jij wel heel graag hakken dragen, maar ben jij een drama in het op hoge hakken lopen? Ga dan voor zo’n mooie sleehak! Hierdoor gaat het lopen een stuk makkelijker aangezien je voeten zo veel meer grip hebben. Ook staan ze erg zomers en vrolijk.

Wauw! Deze hakken moet jij wel in je kast hebben liggen.

Erg elegante pumps.

weheartit.com

No more articles