Pump taupe

Op zoek naar een paar nieuwe hoge hakken? Dan ben jij hier op de goede plek beland! Ik ga jou advies en een aantal tips geven met betrekking tot het uitkiezen en aanschaffen van een nieuw paar pumps.

Allereerst is het belangrijk om van te voren alvast na te denken over waar je precies naar op zoek bent. Dat klinkt erg simpel en logisch, maar is toch nog iets wat je vaak fout ziet gaan. Dat veroorzaakt vervolgens een hoop frustraties in de winkels wanneer jij niet kan kiezen. Bepaal dit dan ook altijd van te voren! Vind jij keuzes maken erg lastig, en weet jij niet zo goed welke kleur goed bij jou past? Dan zou ik je willen aanraden te gaan voor de kleur Taupe!

Taupe is een lichte neutrale kleur wat zich tussen de kleuren beige en bruin bevindt. De kleur is erg ideaal, omdat de kleur gemakkelijk te combineren is met andere kleuren. Dit doordat de kleur van zichzelf erg neutraal is en niet teveel opvalt. Mijd wel andere kleuren taupe in je outfit. Anders loop je kans op twee kleuren die nét niet hetzelfde zijn, maar wel op elkaar lijken en vervolgens dus met elkaar gaan vloeken. Dat moet je natuurlijk zien te voorkomen.

Deze pumps vind ik persoonlijk erg leuk. De pumps zijn lekker hoog waardoor jou benen langer en dunner lijken. Handig wanneer jij graag een kort jurkje wilt dragen maar niet zo zeker bent over je benen.

Ook deze pumps vind ik persoonlijk erg mooi. Draag de pumps onder een wit zomerjurkje en jij zit gebakken! De hakken staan niet alleen super elegant en vrouwelijk. Ze zitten ook nog eens heerlijk! Een echte must have dus! Ik zou je de pumps zeker aanraden.

Ook deze pumps mogen niet ontbreken in jou kledingkast. Met deze pumps zie jij er erg sexy uit.

Elegant en vrouwelijk, wat wil een vrouw nou nog meer?

weheartit.com

No more articles