Preview: De outfits van de Victoria’s Secret Fashion Show 2014

Hoe dichter we bij de Victoria’s Secret Fashion Show komen, hoe meer previews en teasers het lingeriemerk op haar social media accounts plaats. Via de Instagram van Victoria’s Secret blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes over de show. Het merk heeft verschillende foto’s geplaatst van de outfits die de modellen en de Angels droegen tijdens de pas rondes voor de modeshow, zodat we al een kleine preview hebben van hoe de uiteindelijke show eruit zal zien.

De Fashion Show van VS is altijd opgedeeld in verschillende thema’s waarop de outfits worden afgestemd. De thema’s van dit jaar zijn Gilded Angels, Exotic Traveler, Dream Girls, Fairy Tale, University of Pink, Angels Ball. De show wordt geopend met het thema Gilded Angels, waarin we veel goud te zien zullen krijgen, gevolgd door Exotic Traveler ¬†waarin we outfits met Indiase en Aziatische invloeden zien. Het thema Dream Girls draait om de fifties, tijdens de University of Pink rondes zien we items van PINK, het jongere merk van Victoria’s Secret. Tijdens het laatste thema, Angels Ball, zullen ze de Angels zien in nette pakken en baljurken.

Bekijk hieronder de schetsen van outfits die tijdens de verschillende rondes te zien zullen zijn. Kun jij raden welke outfits bij welk thema horen? En spot jij net als wij een paar geschetste outfits waarvan we ook al de echte versie hebben gezien?

 

Victoria’s Secret

No more articles