Pradasphere exhibition in Hong Kong

Het Italiaanse designer label geeft hun oude topstukken een tweede leven. Zoals ze eerder dit jaar werden gepresenteerd en tentoongesteld in het Britse Harrods, zullen de oude modellen van schoenen, tassen en andere materialen uit de begin jaren.

Vanaf deze maand, om precies te zijn 18 november,  zal de collectie in Hong Kong te zien zijn. Het Pardasphere event is een tentoonstelling waarbij je de oude modellen kan bewonderen. De tentoonstelling bevindt zich op de hoogste verdieping van het Centeal Ferry Pier 4. De tentoonstelling zal te zien zijn tot 5 december. Het is voor bezoekers een must om te gaan bezichigen, aangezien het een vrije toegang heeft. Als fashion lover in Hong Kong moet je zeker gaan.

De tentoonstelling bevat 60 complete look van de laatste 30 jaar van Prada. De focus wordt gelegd op tassen, schoenen en andere oude materialen die in die tijd veel gebruikt werden. Er zal ook een archief zijn van collecties met afbeeldingen en video’s die gemaakt zijn in samenwerking met schrijvers als Roman Polanski en Wes Anderson, Ridley Scott en Yang Fudong. Pradasphere zal ook een architecturale show tonen in samenwerking met Rem Koolhaas en Herzog & de Meuron. Voor de speciale gasten is er ook een VIP lounge te vinden.

In het Britse warenhuis Harrods was dit een groot succes eerder dit jaar. Een aanrader voor fashion liefhebbers dus. Helaas komt de tentoonstelling niet naar Nederland.

No more articles