Power Socks

Sokken…  Het is niet het eerste waar je aan denkt bij fashion. Toch is het een vrij belangrijk onderdeel van een look of outfit. Het geeft vaak net die ene touch of net iets extra’s.

Er zijn onwijs veel verschillende soorten, kleuren,printjes en maten. Elk paar sokken is ook totaal anders. Stel, het is winter en je bent een dagje thuis. Buiten sneeuwt het en je hoeft verder niet de deur uit. Op zo’n dag wil je gewoon van die lekkere dikke en zachte sokken om je voeten hebben. Van die sokken die zo fluffy zijn. Vaak zijn ze ook nog eens leuk versiert met een mooi kleurtje, leuke prints of van die antislip stukjes eronder. Heerlijk warm.

Er zijn ook fel gekleurde sokken met de meest gekke prints. Denk aan gekke diertjes, bloemetjes, poppetjes, Disney figuren, rondjes, vierkantjes, strepen, teksten en ga zo maar verder. Je hebt oneindig veel keus. Vaak hoeven ze niet eens zichtbaar te zijn. Het is meer voor jezelf even een lichtpuntje als je je sokken ziet. Je kan er altijd zo spontaan vrolijk van worden. En daar gaat het om. Sommige mensen hebben zelfs een lievelingspaar sokken. Of slaap sokken en in-huis-sokken. Het hangt vaak af in welke mood je bent. Op basis daarvan kies je je sokken uit. Veel mensen doen dit. Het geeft je net dat kleine beetje extra.

Bij mannen is het altijd leuk om te zien als ze een pak aan hebben en dan zie je van die gekleurde sokken met een printje. Misschien niet altijd even modieus, maar op zich wel leuk om te zien. Sokken zeggen ook iets over de persoonlijkheid van mensen.  Je hebt van die crea bea’s ertussen zitten, anderen houden misschien liever op de paisley. Je sok zegt iets over jou, dus rock those socks!

 

No more articles