Populaire merktassen

De Boy Bag van Chanel, de Birkin van Hèrmes, de Lady Dior Bag… We kennen ze allemaal. Helaas zijn deze schoonheden niet voor iedereen weggelegd.  De meeste onder ons zullen het moeten doen met alle foto’s, afbeeldingen, plaatsjes en posters van deze topstukken. Gelukkig hebben andere merken ook topstukken in hun bezit. Denk aan Michael Kors, DKNY, Calvin Klein, maar ook Ted Baker en Zara. De bedragen van deze tassen zijn wat redelijker. Het is te overzien. Even flink sparen en dan heb je iets moois.

Elk merk heeft wel een beetje hetzelfde.  Het is alleen maar net wat jij mooi vindt en wat je kan betalen. De één gaat met een Hamilton van Michael Kors naar het werk, de ander gaat er mee naar school. Tassen zijn voor alles, maar dan ook echt alles te gebruiken en je hebt nooit te veel tassen.  Sommigen kunnen zich dat veroorloven. Tassen zijn sowieso al heel divers qua soorten, groottes, kleuren, etc. En toch hebben veel merken dezelfde afmetingen. Blijkbaar kiezen de doelgroepen vrij vaak voor hetzelfde model. Wat de tas dan zo populair maakt? Waarschijnlijk zijn de tassen die het meest worden verkocht gewoon populair. Deze merken zullen op verschillende lijsten staan met hun best verkochte/populaire tas, maar er is er niet één waar steeds dezelfde staan. Het is vrij persoonlijk. De één vind een Guess mooi en de ander vindt een DKNY mooi. Dus wat dan echt het populairst zou zijn…

Jammer genoeg zijn ook veel van deze modellen op de zwarte markt terecht gekomen. Het luxe imago dat er oorspronkelijk bij hoorde, is een beetje aangetast hierdoor. Maar de echte kenners kunnen het verschil zien tussen een echte Louis Vuitton en eentje die nep is.

Ook winkelketens als H&M en Zara hebben look-a-likes van deze modellen. Dan is het ineens wel wat aantrekkelijker om ernaar te kijken… en te kopen.

 

No more articles