Plateau pump

Houd jij ook zoveel van hoge hakken? Maar ben jij een drama in het op hakken lopen? Geen paniek! Ook wanneer jij niet zo goed op hoge hakken kan lopen, kan je ze wel dragen. Ga voor een plateau pump! Dit zijn pumps met letterlijk een plateau onder de zool. Hierdoor heeft jou voet veel meer grip en voelt het niet alsof je op toren hoge hakken staat. Een echte uitkomst dus, en ze staan ook nog eens erg hip, wat wil je nog meer?

Combineer je plateau pumps met een mooi kort jurkje. Met de nadruk op kort, want op die manier kan jij veel van je lichaam en je benen laten zien. Pas er wel voor op dat je outfit er niet ordinair uit gaat zien. Dat is namelijk een echte afknapper en moet jij zien te voorkomen.

Deze pumps lijken extreem hoog, maar vallen in het echt erg mee door het plateau aan de onderkant. Hierdoor lopen ze ook nog eens comfortabel. De zwarte kleur is naast erg mooi en elegant, ook nog eens erg praktisch. Je kan deze pumps gemakkelijk met andere kleuren en kleding combineren zonder bang te hoeven zijn voor vloekende kleuren. Dat is namelijk een echte afknapper.

Hetzelfde geldt eigenlijk voor deze mooie pumps. Deze pumps zijn ook nog eens niet geheel open maar hebben mooie bandjes waardoor jou voet nog meer grip heeft en je heerlijk kan lopen en dansen op deze hakken. Ook leuk om te dragen onder een kort zomer spijkerbroekje!

Als dit geen hippe glamour hakken zijn dan weet ik het ook niet meer. De hakken zijn uitermate geschikt om te dragen naar een feestje of naar een gala. Het nadeel aan deze hakken is dat je ze niet echt kan gebruiken voor het alledaagse gebruik.

Ook mooi zijn deze dichte hakken met een open neus. Lak je nagels wel in een mooi kleurtje. Anders kan het er onverzorgd uit gaan zien.

Hip zijn ze zeker!

weheartit.com

No more articles