Pictures: Mango Pre-Fall 2014 collectie

Daar is die al! De zomer moet nog beginnen en Mango heeft net zijn lookbook van mei gelanceerd, maar het is al tijd voor de pre-fall collectie van de Mango. We willen misschien nog niet denken aan lange mouwen en lange broeken, maar het is toch leuk om alvast even te kijken naar wat voor trends we aankomende herfst gaan kijken. Misschien zit er al wat voor jou tussen wat je geweldig vind of misschien moet je nog even wennen aan de kledingkeuzes.

Wat we in ieder geval duidelijk terug zien in de collectie zijn de neutrale kleuren, een hoop denim en items die geïnspireerd zijn op mannenkleding. Een bekend item van de zomer wat we weer terug zien zijn de sandalen, die nu gecombineerd zijn met sokken. Wij van de redactie zijn daar niet zo heel erg enthousiast over.

Verder is het veel street wear fashion met moderne vormen hier en daar. Ook de accessoires zijn leuk en gemakkelijk om te dragen en te combineren. Het is allemaal erg minimalistisch en zwart. Zie jij al voor je wat je deze herfst gaat dragen?

 

No more articles