Pictures: working out met celebs

Celebrities zijn vaak fitter en gezonder dan de gemiddelde mens en dat is niet zonder reden, ze doen er vaak ook net iets meer voor. Natuurlijk worden daarbij dan ook een paar selfies gemaakt en gedeeld op Instagram en Twitter. Misschien raken wij nog geïnspireerd door hun work-outs!

De Kardashian sisters zijn niet verlegen voor de schijnwerpers en daarom zijn er ook genoeg selfies van hun te vinden. Op deze work-out pics zijn ze druk bezig met hun bilspieren. Ze moeten ook ergens hun bootylicious butts vandaan halen. Kim, Kourtney, Khloe en ook zusje Kendall Jenner doet een work-out mee. Battle of the booties.

Verder gaan Vanessa Hudgens en Alessandra Ambrosio ook regelmatig naar de sportschool voor een klasje SoulCycle (een soort van spinnen). A real killer work-out!

Natuurlijk mogen we de bloedmooie Victorica Secret Models met hun jaloersmakende lichamen niet vergeten. Doutzen Kroes houdt haar Victoria’s Secret body in shape door regelmatig te trainen met haar personal training. Ze doet onder andere springtouwen, boxen, rennen en yoga. Maar ook als ze op vakantie is, blijft ze in beweging. Hier is dan ook deze foto van Instagram als bewijs waar ze een billen-workout doet. Verder plaatst een andere Victoria Secret model, Bar Rafael ook selfies waar ze lang uit op een mat te zien is. Ze heeft net een zware Pilates-workout gehad.

Welke sporten beoefen jij om lekker fit te blijven?

No more articles