Pictures: Victoria en David Beckham verkopen kleding voor slachtoffers tyfoon

Victoria en David Beckham zetten zich in voor de slachtoffers van de tyfoon in de Filipijnen door hun oude kleding te verkopen.

Het stel heeft dozen vol kleding gedoneerd aan het British Red Cross voor de actie Shop Drop for the Philippines. Deze kleding zal worden verkocht de British Red Cross shop in Kensington & Chelsea en met de opbrengst worden de slachtoffers van de tyfoon geholpen.

Twee vliegen in één klap: je koopt designerkleding van celebrities en je helpt daar ook nog eens een goed doel mee! De dozen bevatten jurken, tops, pakken en schoenen van merken als Dolce & Gabbana, Jimmy Choo en Roberto Cavalli. Wij zeggen: Shop till you Drop for the Philippines!

Victoria deelt de boven- en onderstaande foto’s op Twitter. “Met trots help ik het British Red Cross’ Shop Drop door kleding te doneren.” vermeldt ze bij de foto’s.

Ben je toevallig in Engeland? De kleding wordt vandaag verkocht van 11:00 tot 20:00 uur in de Kensington & Chelsea Red Cross shop, 69-71 Old Church St, London SW3 5BS.

No more articles