Pictures: Vera Wang’s lente bruidscollectie 2015

Vera Wang en haar bruidsjurken collectie wie kent die nou niet? Vera Wang staat bekend om haar prachtige avondjurken en haar nog mooiere bruidsjurken. De 65-jarige Vera Wang is al vanaf 1990 beroemd om haar bruidscollectie en ze heeft dan ook bruidsjurken ontworpen voor veel celebs zoals: Alicia Keys, Mariah Carey, Victoria Beckham, J.Lo, Kim Kardashian, Uma Thurman en Hillary Duff om maar even wat namen op te noemen.

Nu is Vera Wang back met haar bruidscollectie voor volgend jaar spring. Haar collectie is dit keer weer letterlijk en figuurlijk hemels. Dit keer doet Vera Wang haar collectie wel anders aankondigen. Meestal laat ze haar collectie zien door middel van een runway show. Dit keer doet ze het alleen totaal anders. De preview van haar collectie is dit keer te zien als een korte film met een bijpassende lookbook. De lookbook foto’s hebben we voor jou hieronder. De collectie is nog romantischer als de vorige. De stijl loopt uiteen van dramatische prinsessenjurken tot zeemeermin silhouettes. Er worden verschillende stoffen gebruikt zoals zijde, kant en tulle.

De modellen die hieronder te zien zijn, zijn: Caroline Brasch Nielsen, Elisabeth Erms, Nastya Sten en Sophie Touchet. Wij van de redactie zijn verliefd op de nieuwe spring bruidscollectie van volgend jaar, jullie ook?

 

 

No more articles