Lookbook: The Row pre-fall met 65-jaar oud model

The Olsen twins maken een statement met hun pre-fall lookbook voor hun kledinglijn The Row. Met 65 jarige style icon Linda Rodin als model voor de collectie lijken ze te zeggen: When it comes to beauty there are no age limits.

Rodin heeft aan Elle laten weten nerveus te zijn geweest: “Ze belden of ik wilde komen voor een go-see en ik dacht ‘Oh my God. Een go-see!’ Ik heb zes outfits gepast. Ze belde me terug en zeiden ‘We willen je heel graag voor onze lookbook.”

Ook laat ze weten dat ze het een fijne samenwerking vond: “Ze zijn zo au natural. Ik hou van ze. Ik adore beide. Als je jezelf ziet alsof je net uit bed komt…om mezelf zo natuurlijk en echt te zien…ik lijk gewoon op mezelf! Ik denk dat dat is waarom ze me gekozen hebben.”

Naast Mrs. Rodin zijn er ook twee andere modellen te zien in de lookbook. Ook Ursula Wallis en de Nederlandse Esther de Jong (39) showen de simplistische kleding.

Wij vinden het een heel goed idee om oudere modellen te gebruiken. Vooral omdat de kleding van The Row geschikt is voor jong en oud. Wat vind jij ervan?

 

 

 

No more articles