Pictures: Elin Kling op de cover van Style By

Heb jij het nieuwe nummer van het tijdschrift Style By al gezien? Wij zijn op de redactie helemaal weg van de 24ste editie van het tijdschrift. Deze editie werd gemaakt ter ere van het driejarig bestaan van het Zweedse tijdschrift. Congratulations team Style By!

Na drie jaar is het voor Style By tijd voor een frisse start. En die is zeker terug te zien in de 24ste editie van het tijdschrift. Het complete design en de layout van het tijdschrift zijn veranderd. De nieuwe layout is modern en fris en past volgens Elin Kling perfect bij Style By. Elin Kling is al drie jaar fashion director en creative director van het tijdschrift. Speciaal voor het nieuwe issue schreef Elin Kling een feature over de manier waarop Style By is ontstaan vanaf het eerste idee tot aan nu.

We zijn fan van de nieuwe layout, die gekenmerkt wordt door clean lines. Fashion director Elin Kling herself schittert op de cover van het nieuwe nummer. Ze ziet er waanzinnig uit. Elin draagt een lichtroze top, een witte broek en heeft haar haren nonchalant los hangen. Elin postte trots een foto van het tijdschrift op haar Instagram.

De cover past perfect bij de nieuwe layout van het tijdschrift. Benieuwd naar de cover? Bekijk hem hieronder.

 

 

 

 

No more articles