Pictures: Solange Knowles in Harper’s Bazaar

Solange Knowles kennen we natuurlijk allemaal als de zus van Beyonce, maar deze schoonheid is veel meer dan het zusje van. Terwijl Beyonce druk bezig is met zingen gaat haar zusje de geheel andere kant op, namelijk de High Fashion way.

Haar ouder wilden ook niets liever dan dat Solange niet de kant op ging als artiest zo vertelde ze: “My parents constantly tried to talk me out of being an artist,” she says. “They had gone through the whole journey with my sister and just wanted me to have a normal teenage life.”  Maar het is niet altijd gemakkelijk geweest voor Solange. Op haar 17de raakte ze zwanger van haar high school sweetheart en verhuisde naar Idaho om met haar baby dady samen te wonen, ze trouwde, maar op haar 21ste gingen ze alweer scheiden.

Gelukkig is Solange weer helemaal back on track en haar leven is nu geweldiger dan ooit. Zo heeft ze pas samengewerkt met Puma om sneakers uit te brengen en nu straalt ze in het magazine van Harper’s Bazaar. Ze is te zien in een kleurrijke shoot met nog kleurrijkere kleding van Chanel tot Ralph Lauren en niet te vergeten Jeremy Scott.  De foto’s zijn prachtig en we hopen nog veel meer te mogen zien van Solange!

 

No more articles