Pictures: sneak peek van Blake Lively in Elle Magazine

Blake Lively kennen we natuurlijk allemaal als Serena van der Woodsen van Gossip Girl. Hier kennen we haar als de rijke beetje snobistische high school student, maar in het echt is zij totaal anders. Dit zien we maar weer aan de vrolijke sneak peek fotoshoot van Blake Lively voor Elle.

De cover is al bekend en daar staat Blake prachtig op met een big smile en een net zo grote hoed op haar hoofd. Zomers zal de fotoshoot zeker zijn en wij krijgen er al de nodige zomerkriebels van. De fotoshoot is een sneak peek voor de april editie van Elle in Amerika. Blake is zo aardig om alvast wat foto’s met ons te delen. Al is het niet veel wij genieten er van!

Blake heeft wel is vaker voor Elle geposeerd en ze is al helemaal niet onbekend met de modewereld. Ook zij is een van de muzes van Karl Lagerfeld en was geregeld te zien in de nieuwe campagnes voor Chanel. En niet alleen Chanel voor elke designer heeft Blake wel model gestaan van Dior tot Gucci en niet te vergeten was ze het gezicht van L’Oreal Paris. Deze blonde schone heeft het in zich en we hopen nog veel meer van haar te zien! You go Blake!

No more articles