Pictures: Rihanna naakt voor Brits magazine

Dat Riri pikante foto’s van zichzelf plaatst op Instagram daar kijk niemand meer raar van op, poseren met wilde dieren is ook niet nieuw voor de zangeres. Wij waren daarom niet heel verbaasd om Rihanna naakt met pythons om haar nek op de cover van GQ magazine te zien.

Het is het jubileumnummer van het Britse magazine en om dat te vieren ging Rihanna uit de kleren. De foto’s zijn geïnspireerd door Medusa, dit is een monsterlijk figuur uit de Griekse mythologie. Op de foto’s is Rihanna topless te zien en bedekt ze haar borsten met haar armen, verder heeft ze niet veel kleren aan, alleen een très petite stringetje.

Rihanna deelde deze gedurfde foto’s via haar Instagram met als onderschrift: “I love playing with dominant animals! These 2 were double trouble, but they’re superstars!!!“. Echt bang was Riri blijkbaar niet.

De man achter deze fotoshoot is Damien Hirst, hij staat bekend om zijn bizarre kunstwerken. Laatst lieten we jullie al een tas van hem zien die hij in samenwerking met Prada heeft ontworpen.

Bekijk alle foto’s van Rihanna in GQ hieronder.

No more articles