Pictures: Ralph Lauren herfst/winter collectie 2014 van de Catwalk

Ralph Lauren mocht natuurlijk niet ontbreken aan The New York Fashion Week. Ralph Lauren presenteerde hier zijn herfst/winter collectie voor dit jaar. Opvallend waren de kleuren grijs en oud roze. Deze kleuren werden veel gebruikt in de show en we denken ook dat we hier spreken van de nieuwe herst/winter kleuren, want niet alleen Ralph Lauren gebruikte deze kleuren op de runway.

Ralph Lauren staat bekend om het herdefiniëren van de Amerikaanse stijl. Polo by Ralph Lauren is zijn meest verkochte lijn op dit moment. Toch is het eigen merk ook razend populair onder de mensen. Ralph Lauren beweert zelf dat hij gelooft in kleding die blijft, door de seizoenen heen. Zijn bedoeling is om tijdloze Amerikaanse stijl te combineren met een vleugje Britse elegantie en het comfort van natuurlijke vezels. Volgens hem wordt zijn kleding ook niet opgevat als “mode” door de mensen die ze dragen.

Wij vinden de collectie van Ralph Lauren in ieder geval pico bello eruit zien. Ben jij nou ook zo benieuwd geworden naar de herfst/winter collectie van Ralph Lauren bekijk dan de onderstaande foto’s.

No more articles