Pictures: Emily DiDonato voor Vogue Australia

We schotelen jou elke keer de mooiste fotoshoots en campagnes voor en dit keer zien we prachtige Emily DiDonato voor de Australische versie van de Vogue. We zien de prachtige Emily dit keer niet in zonovergoten foto’s in fabulous bikini’s en badpakken, maar dit keer zien we haar skikleding en dikke truien! Dit is heel wat anders dan de recente shoot van Emily voor H&M Magazine zomer editie waar de brunette mochten bewonderen in zomerse taferelen.

De editie van Vogue Australia staat helemaal in het teken van winter en Emily doet haar best om de mooiste ice queen ever te zijn. We zien haar in de meest fabulous ski pakken waar wij toch wel erg jaloers op worden. Wie wilt er nou niet zo de piste afkomen? Tussen de winterse taferelen zien we Emily ook in een sauna met nog steeds haar dikke trui aan, poor girl. Het eindresultaat is wel prachtig!

De ski bunny wordt gefotografeerd door Benny Horne van Trouble managment en gestyld door Christine Centenera. Ze laat verschillende outfits zien van Michael Kors tot Ralph Lauren en Calvin Klein we are loving it!

No more articles