Pictures: Miranda Kerr in Harper’s Bazaar UK

Miranda Kerr of moeten we zeggen de Australische duizendpoot. Miranda Kerr heeft een carrière om van weg te dromen en om nog maar niks te zeggen over haar handsome ex husband. Het gaat Mirana haar voor de wind en alles wat ze aanraakt verandert in goud. We zagen de voormalige Victoria Secret Angel pas nog op de cover van Vogue in Taiwan en nu is ze te zien in de Engelse Harper’s Bazaar.

De brunette siert niet alleen de cover voor het magazine, maar geeft ook een interview weg.  Ze is op dit moment een van de hoogst betaalde modellen, maar dat komt niet zomaar. Miranda schijnt namelijk erg haar tanden in iets te zetten als ergens mee bezig is “There’s nothing in my way once I make up my mind,” op de vraag of ze bazig is vertelt Miranda: “Bossy? I can be. I like to be direct. My son’s bossy, too.”

De baan als Victoria Secret Angel heeft ze vorig jaar wel moeten lagen, omdat het teveel van haar vroeg. Verder gaat het top met het model en is ze zielsgelukkig met haar kleine. Bekijke de foto’s hieronder van de Australische schone voor Harper’s Bazaar UK.

No more articles