Pictures: Mariah Carey voor Terry Richardson

De laatste tijd zien we niet veel meer van de pop zangeres, Mariah Carey. Ze is druk bezig met het verzorgen van haar twee kleintjes, maar Mariah is het model staan nog niet verleerd. Dit keer is de blondine te zien voor de camera van Terry Richardson voor de cover van Wonderland.

Mariah Carey plaatste de cover zelf ook op haar Instagram met de tekst: ”Excited to be on the cover of @Wonderlandmag, out this Friday in the UK and worldwide next week!”. De 45-jarige moeder van twee poseert in sexy lingerie met een prachtig zandloperfiguur waar je u tegen kan zeggen. Mariah still got it!
Bij de cover hoort ook een interview met miss Mariah Carey. Hier vertelt ze vooral over haar upcoming new album. Ze vertelt dat haar kinderen op dit moment haar vooral geinspireerd hebben bij het maken van het nieuwe album en zelfs een nummer voor ze heeft geschreven. ”’There’s a song on the record called Supernatural that I haven’t talked to the media about before – it features Roc and Roe. Especially Monroe – that’s her song”. We kijken uit naar het nieuwe album van de popdiva!

No more articles