Pictures: Mango zomer catalogus met Andreea Diaconu

Een van de populairste modellen uit Roemenië schittert dit keer in het tweede gedeelte van de zomer catalogus van de Mango.  Andreea Diaconu is pas 22 jaar maar heeft al heel wat modenamen op haar lijstje staan. Zo is ze het gezicht geweest van Gucci, Dolce & Gabanna en Belstaff.

We hadden eerder al de foto’s laten zien van de zomer catalogus met Daria Werbowy die overigens ook prachtig was. Nu zie je een nog uitgebreidere collectie van de zomercollectie van Mango met veel meer foto’s van Andereea Diaconu.

De Roemeense schone is te zien in zomerse outfits tot prachtige avonditems. Er zijn ook op verschillende plekken foto’s geschoten en ook bij verschillende tijden. Zo zie je ook een avond tafereel waar de foto’s echt prachtig van zijn. Je ziet het model voor een waterval staan in de meest prachtige zijden items zoals jumpsuits en lange avond jurken. Wij van de redactie zijn in love met de zomer catalogus van de Mango en kunnen haast niet wachten om een paar juweeltjes uit de collectie te bemachtigen!

 

No more articles