Pictures: Kylie en Kendall Jenner in Marie Claire

Wij krijgen niet genoeg van de gezusters Jenner en blijkbaar de rest van modewereld ook niet. De twee zijn nu weer gespot op de cover van de Marie Claire in Mexico. De zusters sieren de cover prachtig en binnenin het magazine staan nog meer prachtige foto’s, helaas zonder taco’s en sombrero’s.

De looks zijn gestyld door PAVON en Tory Burch en laat de verscheidenheid als modellen zien. Kendall vertelt over de shoot: ”It was especially different for Kylie. It kind of showed her in a different light, so I think that was cool.”De twee zusters hebben wel twee totaal andere ambities. Kendall houdt van dit modellenwerk en wilt er zeker mee doorgaan. Ze wil ooit voor Chanel en Burberry lopen, maar iedereen verteld haar dat ze een ware Ralp Lauren model is.

Kylie daar in tegen wil liever de design kant op en achter de schermen staan van haar zus, maar Kylie heeft nog een heel andere droom. Ze zou zich voor de kop slaan als ze niet het acteren zou proberen. Ze heeft namelijk al vanaf kleins af aan in elk stuk van school gespeeld, maar dit wilt de16-jarige pas doen wanneer ze de big 18 passeert.

Voorlopig genieten we nog even de twee dames als modellen voor de cover Marie Claire. Bekijk de prachtige foto’s hieronder!

No more articles