Pictures: Kim Kardashian en Kanye West in Vogue

Daar is die dan eindelijk! De meest besproken Vogue cover voordat die al in de schappen lag. De meningen waren nogal verdeeld over de cover met Kim Kardashian, maar ze heeft uiteindelijk toch haar zin gekregen.

Kanye West was namelijk laaiend op de hoofdredactrice van Vogue, Anna Wintour. Zij wou Kim Kardashian niet op de Vogue van cover, maar wat Kanye zegt gebeurt. Het koppel schittert op de nieuwe cover van de Amerikaanse Vogue en ze hebben het rijk niet voor hun eigen alleen. De kleine baby North schittert net zo hard mee met haar fashionista ouders.

Toch is heel modewereld in rep en roer. Veel mensen zijn geschokt door de cover en reageren als volg. “Dit heeft niks met mode te maken”, reageren modebloggers Tom Fitzgerald en Lorenzo Marquez. “Dit is het einde van de wereld”, laat het Canadese magazine Flare weten.

Voor Kim Kardashian is het in ieder geval een droom die uitkomt voor haar. Wij vinden de foto’s prachtig, wat vinden jullie ervan? Bekijk alle foto’s van de shoot online op 24 maart en 31 maart ligt het blad in de winkel.

No more articles