Pictures: Kardashian Kristmas Kard

Elk jaar brengt de beruchte familie een over the top kerstkaart uit. En ook dit jaar hebben ze zich niet ingehouden. Ze lijken zich te bevinden in een verlaten spelletjeshal.

Op de foto van David LaChapelle halen Kim, Kourtney, Penelope, Mason, Khloe, Kendall,Kylie, Kris en Bruce hun beste poses voor de dag.

Opvallend is dat dit jaar een paar familieleden ontbreken. In vorige jaren was er ook een plekje op de kaart voor Robert Kardashian, Scott Disick, en Lamar Odom, maar die waren er dit jaar niet bij. Het feit dat Lamar er niet bij is heeft waarschijnlijk te maken met de problemen tussen Khloe en Lamar, maar waarom de andere twee heren ontbreken is nog maar de vraag.

Twee andere personen die we op de kaart hadden verwacht zijn Kanye West en North West. Waarom Kim K’s grote liefde en hun dochter ontbreken is nog niet bekend, maar Kanye staat er niet om bekend veel met zijn schoonfamilie in de publiciteit te treden.

Het duurde even voordat wij Bruce hadden gespot. Kan jij hem vinden? Tip: hij bevind zich aan de rechter kant van de foto.

Laat ons weten wat jij van vind van de foto.

(Bron: eonline.com)

 

 

No more articles