Pictures: Joan Smalls & Michael B. Jordan’s modern sprookje voor CR Fashion book

Heb je ooit wel is zo’n aparte versie gezien van de Disney prinsessen films? De foto’s moeten de Disney films voorstellen van Doornroosje, Assepoester en Sneeuwwitje. De foto’s zijn gemaakt voorde lente editie van het CR Fashion book. Hier komen altijd de mooiste foto’s in, maar ook de meest bizarre.

Zo nu dan ook de fotoshoot van de disney films look a likes. De prinsen en prinsessen worden gespeeld door bekende modellen en acteurs. Zo zie je topmodel Joan Smalls en actor on the rise, Michael B. Jordan. Het stel wordt gefotografeerd door directeur Lee Daniels die we ook kennen van de film The Butler waar Oprah ook een rol in mocht spelen.

Dit is de eerste fashion editorial van Lee Daniels en hij doet het prachtig met zijn moderne vertolking van de sprookjes. Jahl Fischer en Paola Nieddu toverde het topmodel Joan, wie nu te zien is in de Fendi lente collectie, tot Sneeuwwitje, Doornroosje en Assepoester. Michael B. Jordan was natuurlijk de knappe prins in het plaatje. Wat vind jij van de shoot? Wij van de redactie are loving it!

No more articles