Pictures: Jennifer Lawrence in gewaagde Dior jurk

Gisteravond was in Los Angeles de premiere van de nieuwe Hunger Games film ‘Catching Fire’. Als hoofdrolspeelster hoor je hier natuurlijk bij te zijn en konden daarom Jennifer Lawrence wederom bewonderen op de rode loper. Deze keer liet ze behoorlijk wat skin zien in een gewaagde jurk van Dior.

Of het komt doordat de actrice haar lokken heeft afgeknipt weten we natuurlijk niet zeker, maar sinds de hair change is Jennifer meer uit haar schulp gekropen en wordt tegenwoordig veel besproken met betrekking op haar kledingkeuzes.

Voor de premiere van gisteravond kwam de actrice gehuld in een creatie uit de najaarscollectie van Dior. Misschien komt deze jurk je wel bekend voor, deze jurk werd namelijk op de catwalk halfnaakt gedragen waarbij de borsten van het model all the way werden geshowt. Jennifer vond dit duidelijk iet te veel van het goede en droeg er een zwarte strapless bodysuit onder.

Wat vind jij van deze jurk die Jennifer gister droeg? Een perfect choice, of iets te gewaagd? Bekijk de foto’s hieronder.No more articles