Pictures: Instagram make-up artiest als celebrities

Heb jij nou altijd al willen weten hoe je die perfecte make-up look krijgt als sterren zoals Rihanna en Beyonce? Nu kan het! Op Instagram is Ariel Diaz a.k.a. theevanitydiary en laat de make-up looks zien van de celebs.

Ariel Diaz is al vanaf kleins af aan bezig met make-up en wist dat dit zijn beroep moest worden. Ariel doet de make-up looks dan ook als een van de beste. Hij begon voornamelijk alleen met oogschaduw. Zo deed hij een spiderman-look op zijn ogen en andere superhelden. Tussendoor doet hij ook gehele make-overs. Zo zie je op zijn Instagram ook Ursula tegenkomen en Edward Scissorhands.

Tegenwoordig houdt Ariel a.k.a. theevanitydiary zich bezig met het nadoen van looks van celebrities. Hij zet bij zijn foto ook neer welke producten hij gebruikt en waarvoor. Zo kan je stap voor stap meedoen met hem. Helaas post hij nog geen tutorials, maar met zijn foto’s komen we ook een heel eind!

Wil jij dus ook stralen zoals Beyonce in haar laatste videoclip? Kijk dan snel even op de Instagram van theevanitydiary.

No more articles