Pictures: Hoe kijkt Rachel Zoe haar shows?

Isn’t this the cutes thing you have ever seen? Kersverse moeder Rachel Zoe kijkt The New York Fashion Week Shows op haar laptop samen met de nieuwe spruit. Rachel moest haar shows aflassen, want de tweede werd geboren in December. Nu moet moeder wel up-to-date blijven van de shows en dat kan gemakkelijk door de baby gewoon op je te laten rusten. So cute!

De show van Rachel Zoe zou 13 februari plaats vinden, maar helaas gaan we die deze keer missen. Rachel zou het te druk hebben en kan niet heel de tijd grote afstanden reizen. Waarom precies weten we nog niet, maar we hebben wel een ideetje. Het schijnt dat ze meer tijd wil doorbrengen met haar inmiddels twee kids. Een logischere reden bestaat haast niet en wij van de redactie geven haar groot gelijk.

Haar eerste zoon Skyler is alweer drie en heeft al zijn eigen stijl ontwikkeld. Moeder Rachel kleedt hem maar al te graag in de meest bizarre outfits. Zo waren de twee pas samen gespot tijdens een etentje waar Skylar een groene jumpsuit droeg met een staart in. Apart is het wel, maar van Rachel kunnen we dat verwachten.

 

No more articles