Pictures: topmodel Helena Christensen ontwerpt armband voor het goede doel

Het prachtige model Helena Christensen zet zich in voor het goede doel. Het topmodel stond model in de jaren negentig vooral model voor grote merken als Chanel, Revlon, Prada, Lavin, Hermes en Valentino. Naast deze grote merken heeft zij ook model gestaan voor de bekende mode-ontwerper Karl Lagerfeld en in tal van magazines zoals Voque, Elle en Harper’s Bazaar.

In samenwerking met het sieradenmerk Shaballa heeft het 45-jarige topmodel een armband voor het goede doel ontworpen. De armband wordt door middel van een veiling verkocht en het openingsbod is maar liefst 8.650 euro. De opbrengst van de armband gaat naar de organisatie Operation Smile. Deze organisatie zet zich in voor kinderen die zijn geboren met een afwijking aan het gezicht zoals een hazenlip of schisis.

De armband is in Kopenhagen met de hand gemaakt en bestaat uit verschillende soorten luxe materialen als saffieren, diamanten en parels. Helena heeft voornamelijk de selectie van de materialen gemaakt en de armband is door iemand anders gemaakt.

De armband is super mooi geworden maar helaas boven ons budget. Wil jij weten hoe de armband eruit ziet? Bekijk de foto hieronder.

 

No more articles