Pictures: fotoshoot van Angela Lindvall voor Russische Elle

Angela Lindvall is een prachtige Amerikaanse blondine die het niet alleen goed doet op het witte doek, maar ook als model. Op 14-jarige leeftijd werd zij ontdekt door IMG models en toen ging haar modellencarrière alleen maar opwaarts. Ze sierde de covers van ondere andere Elle, Harper’s Bazaar, Marie Claire en Vogue.

Bij de designer viel ze ook goed in de smaak en was ze te zien in campagnes en op de catwalk van Prada, Chanel, Valentino, Gucci, Louie Vitton, DKNY, Calvin Klein, Jill Sander, Chloe en last but not least Stella McCartney. Dit keer zien we de 35-jarige blondine weer is op de cover van een magazine. Ze is te zien in de Russische editie van Elle Magazine. Een prachtige fotoshoot met flowers all over the place. De bohemian komt hier echt in Angela naar boven.

Deze reeks aan foto’s is wel heel anders dan de recent fotoshoot van Angela. Zij stond namelijk in het Nederlandse fashion magazine van L’ Officiel wat ook erg prachtige foto’s ware. Wij van de redactie zijn in ieder geval fan van haar! Jullie ook?

No more articles